All-round Technical Mechanic

2678 De Lier, Netherlands

Bloemen en planten hebben een sterke emotionele waarde voor de mensen die ze kopen. Hun potentieel om te inspireren is oneindig – ze kunnen onze dag goedmaken, het huis opfleuren, of de tuin tot een paradijs maken.

Dümmen Orange is een toonaangevende veredelaar en vermeerderaar van bloemen en planten. Ons doel is om mensen te inspireren en een betere, mooiere wereld te creëren. Wij bieden een indrukwekkend portfolio van gewassen en variëteiten aan kwekers, groothandel en retail over de hele wereld. 

Voor onze Technische Dienst afdeling in De Lier zoeken wij een All-round Technical Mechanic.

Waarom is dit de functie voor jou?
Ben jij gepassioneerd over de technische installaties van moderne veredelingskassen en onderzoekslaboratorium? Ben je creatief en zie je het als een uitdaging om storingen te voorkomen of op te lossen en ook het bedenken en realiseren van nieuwe technische oplossingen? Dan gaan we graag het gesprek met je aan voor de functie van: Allround Technisch Monteur.

Dümmen Orange is volop in beweging! De veredelings- en onderzoeksfaciliteiten bewegen mee. Er zijn voortdurend wensen met betrekking tot technische installaties en de betrouwbare werking ervan is essentieel.  Als Allround Technisch Monteur ben je samen met jouw collega’s van de Technische Dienst verantwoordelijk voor het goed functioneren van de installaties en het machinepark. Het gaat daarbij om installaties en machinepark binnen een groot tuinbouwbedrijf en technische installaties in gebouwen (kantoren en R&D laboratorium). 

De afdeling Technische Dienst is een belangrijk onderdeel van onze organisatie. Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische functie? Dan is dit de toekomstige baan voor jou! Je werkt samen met andere TD collega’s in het team op de locaties in De Lier.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Voeren van preventief en correctief onderhoud aan installaties en machinepark binnen diverse gebouwen en glastuinbouw afdelingen.
 • Ondersteunen van onderzoekers bij realiseren van specifieke technische oplossingen.
 • Aandragen en bespreken van verbeteringen, nieuwe ideeën en initiatieven.
 • Zorgdragen voor een veilige werkomgeving.
 • Paraat staan tijdens een storingsdienst om eventuele storingen op te lossen.

Wie ben jij?

 • Een afgeronde relevante opleiding.
 • Je hebt relevante stage(s)- en/of werkervaring als onderhoudsmonteur opgedaan.
 • Je hebt affiniteit en kennis van elektrotechnische installaties, kennis van werktuigbouwkundige installaties en/of watertechniek is een pré.
 • Je hebt een positieve instelling, je bent oplossingsgericht, en volhardend.
 • Je bent communicatief en prettig in de omgang.
 • Je kunt goed zelfstandig en tevens goed in teamverband werken.
 • Je bent flexibel, innovatief & creatief, en kan goed met druk omgaan.
 • Je bent bereid tot het draaien van storingsdiensten.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B, relevante certificaten als VCA, en NEN3140 is een pré.

Wat krijg je ervoor terug?
Dümmen Orange heeft grote internationale ambities waarbij innovatie, technologie en kwaliteit hoog op de agenda staan. Er is volop ruimte voor autonomie, persoonlijke groei en je bent onderdeel van een deskundig team. Hierdoor kun je je als gedreven professional optimaal ontwikkelen op jouw vakgebied. Er is een ondersteunende en open werksfeer waarbij het delen van kennis, samenwerking en het bereiken van gemeenschappelijke doelen centraal staan.

Verder bieden we:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Fulltime dienstverband (o.b.v. 38 uur)
 • 25,5 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Een persoonlijk ontwikkelplan gebaseerd voortdurend leren en onze kernwaarden betrokkenheid, focus, passie en verantwoordelijkheid;
 • Een internationale werkomgeving;
 • CAO Glastuinbouw met o.a. goede verlofregelingen en een goede pensioenregeling (BPL Pensioen). Wij investeren in jouw toekomst door 2/3 van de pensioenpremie te betalen.

Wie zijn wij?
Wij zijn een toonaangevende, internationale veredelaar en vermeerderaar van bloemen en planten. Onze veredelaars verbeteren eigenschappen zoals kleur, geur en vorm, maar ook minder zichtbare kenmerken als ziekteresistentie, hogere opbrengst per vierkante meter en een langere vaaslevensduur. Op productielocaties in Afrika, Zuid- en Midden-Amerika en Azië hebben we meer dan 330 hectare productieruimte tot onze beschikking. Hier zetten we onze moederplanten op en vermeerderen we het uitgangsmateriaal. Ons uitgebreide assortiment van gewassen en variëteiten vindt zijn weg naar kwekers, groothandels en retailers over de hele wereld.

Met een vooraanstaand R&D-team, een divers netwerk van eigen vermeerderingslocaties en meer dan een eeuw ervaring in de sierteelt zijn we dé vertrouwde bron voor expertise en innovatie in veredeling.

De producten die onze sector produceert, hebben een sterke emotionele waarde voor de consumenten die ze kopen. Ons doel is om mensen te inspireren en een betere, mooiere wereld te creëren. Ons team van 6,600 toegewijde, gefocuste en gepassioneerde professionals werkt op locaties verspreid over de hele wereld. Ons hoofdkantoor is gevestigd in De Lier, Nederland. 

Interesse?
Durf jij te bloeien en ben jij klaar om je carrière naar het volgende niveau te brengen? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Corné Jacobs (R&D Operations Lead) bereikbaar via tel. 0174 503 100. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.