(Junior) Customer Service Representative

Coldenhovelaan 6, 2678 PS De Lier, Netherlands

Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze Customer Service afdeling in De Lier zoeken wij een (Junior) Commercieel Medewerker Binnendienst.

Functie inhoud
Dümmen Orange groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. Als (Junior) Commercieel Medewerker Binnendienst ben je de schakel tussen de klanten, de afdeling Supply Chain (planning) en Sales. Jouw doel: elke dag tevreden klanten! 

Je krijgt een klantenbestand van kwekers, agenten en/of distributeurs toegewezen van onze verschillende productgroepen. Voor deze klanten ben jij het aanspreekpunt, regel je alles omtrent de orders en handel je deze correct en efficiënt af binnen het ordersysteem. Je beheert en houdt zicht op het volledige proces van inkoop van de stek tot aan de levering bij de klant en je zorgt ervoor dat de klant hierin zo goed mogelijk wordt bediend. Na verloop van tijd zullen verschillende key accounts tot jouw portfolio behoren. Je kent de behoeften van jouw klanten en kan daar op voorhand al op inspelen. Om deze relatie goed te onderhouden ga je af en toe samen met Sales bij jouw klanten op bezoek en kun je deelnemen aan beurzen en evenementen. 

Wij werken met een levend product en hebben een uitgebreid assortiment van producten waarbij elke dag anders is. Hierin is onze uitdaging om de klantwens centraal te zetten en de gewenste planten op de gewenste dag te leveren. Om dit te kunnen realiseren schakel je constant met onze wereldwijde productie- en bewortelingslocaties, afdeling Supply Chain en Sales.

Je rapporteert aan de Customer Service Manager en maakt onderdeel uit van een jong, divers en gezellig team. Daarbij hebben wij minstens één keer per jaar een teamuitje en gaan wij minstens vier keer per jaar mee met uitjes van de personeelsvereniging. 

Taken en verantwoordelijkheden

 • Het beheren van de relaties van de aan jou toegewezen klanten (contact per mail, telefoon en af en toe in persoon met een klantbezoek).
 • Coördineren van het gehele orderverwerkingstraject: controleren van de plantbeschikbaarheid, orders invoeren en bevestigen, controleren van orders die via de webshop binnen komen, monitoren van de verzending, en de communicatie daar omheen.
 • Moment van levering bespreken met de klant en dit afstemmen met de afdeling Logistiek.
 • Actief meebouwen aan een groeiende organisatie en de professionalisering van de afdeling Customer Service waarbij je op projectniveau mogelijkheden hebt om dit te realiseren.  

Jouw profiel

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt bij voorkeur enige relevante werkervaring.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Meer talen zijn een plus.
 • Je bent communicatief zeer vaardig, zowel in contact met klanten als met collega’s.
 • Je ziet problemen niet als moeilijkheden, maar als uitdagingen om op te lossen.
 • Je werkt secuur en accuraat.
 • Je kunt zelfstandig werken en neemt de verantwoordelijkheid voor jouw klanten.
 • Je bent klant-, service- en oplossingsgericht en kunt snel schakelen.
 • Je bent een teamspeler die wilt bijdragen aan de professionalisering van de afdeling. 

Wij bieden
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je hebt de mogelijkheid om mee te draaien binnen projecten om processen te verbeteren en er zijn mogelijkheden om na een x aantal jaar door te groeien binnen onze organisatie. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat. 

Wij bieden de mogelijkheid tot hybride werken, inclusief thuiswerkvergoeding en een vergoeding voor de inrichting van een thuiswerkplek. Werktijden zijn flexibel en in overleg te bepalen. Dümmen Orange valt onder de cao Glastuinbouw welke o.a. goede verlofregelingen en een goede pensioenregeling bij BPL Pensioen biedt. Wij investeren in jouw toekomst door een groot deel (2/3) van de pensioenpremie te betalen.

Dümmen Orange 
Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 390 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.500 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Maikel Engelsman (Manager Customer Services), via M.Engelsman@DummenOrange.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.