(Assistant) Team Lead Rose

Achterweg 73, 1424 PP De Kwakel, Netherlands

Dümmen Orange is een toonaangevende veredelaar en vermeerderaar van bloemen en planten. Ons doel is om mensen te inspireren en een betere, mooiere wereld te creëren. Wij bieden een indrukwekkend portfolio van gewassen en variëteiten aan kwekers, groothandel en retail over de hele wereld. 

Voor onze operationele afdeling binnen Research & Development in De Kwakel zoeken wij een Teamleider of Assistent Teamleider Rozen.

Waarom is dit de functie voor jou?
Dümmen Orange groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. Op de locatie R&D in De Kwakel worden rozen veredeld en geselecteerd. Als (Assistent) Teamleider Rozen zorg je voor de optimale groei voor de veredelingsproeven. We hebben een mogelijkheid om je (verder) op te leiden in deze rol. Ook is het mogelijk om door te groeien in een leidinggevende rol. 

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Teelt van snijrozen in de veredelingsafdeling, inclusief (de planning en organisatie van de) operationele uitvoering zoals kruisingen, gewasonderhoud, poten en rooien;
 • Dagelijkse aansturing van een team van 5-10 collega’s;
 • Gewasbescherming plan opstellen en in teamverband uitvoeren;
 • Watergift en klimaat sturen voor optimale groeicondities voor het gewas;
 • Werken met een hoge hygiënische standaard.

Wie ben jij?

 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding met relevante werkervaring;
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een spuitlicentie en heftruckcertificaat, of bereid deze te halen;
 • Je bent flexibel en bereid om mee te draaien in een roulerend zaterdagochtendrooster (overwerk of tijd-voor-tijd naar keuze);
 • Je hebt ervaring in en/of affiniteit met de glastuinbouw en bij voorkeur in de veredeling en met klimaatsturing;
 • Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal.

Wat krijg je ervoor terug?
Dümmen Orange heeft grote internationale ambities waarbij innovatie, technologie en kwaliteit hoog op de agenda staan. Er is volop ruimte voor autonomie, persoonlijke groei en je bent onderdeel van een deskundig team. Hierdoor kun je je als gedreven professional optimaal ontwikkelen op jouw vakgebied. Er is een ondersteunende en open werksfeer waarbij het delen van kennis, samenwerking en het bereiken van gemeenschappelijke doelen centraal staan.

Verder bieden we:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Fulltime dienstverband (30,4 tot 38 uur per week);
 • 25,5 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Een persoonlijk ontwikkelplan gebaseerd op voortdurend leren en onze kernwaarden betrokkenheid, focus, passie en verantwoordelijkheid;
 • CAO Glastuinbouw met o.a. goede verlofregelingen en een goede pensioenregeling (BPL Pensioen). Wij investeren in jouw toekomst door 2/3 van de pensioenpremie te betalen.

Wie zijn wij?
Wij zijn een toonaangevende, internationale veredelaar en vermeerderaar van bloemen en planten. Onze veredelaars verbeteren eigenschappen zoals kleur, geur en vorm, maar ook minder zichtbare kenmerken als ziekteresistentie, hogere opbrengst per vierkante meter en een langere vaaslevensduur. Op productielocaties in Afrika, Zuid- en Midden-Amerika en Azië hebben we meer dan 330 hectare productieruimte tot onze beschikking. Hier zetten we onze moederplanten op en vermeerderen we het uitgangsmateriaal. Ons uitgebreide assortiment van gewassen en variëteiten vindt zijn weg naar kwekers, groothandels en retailers over de hele wereld.

De producten die onze sector produceert, hebben een sterke emotionele waarde voor de consumenten die ze kopen. Ons doel is om mensen te inspireren en een betere, mooiere wereld te creëren. Ons team van 6.600 toegewijde, gefocuste en gepassioneerde professionals werkt op locaties verspreid over de hele wereld. Ons hoofdkantoor is gevestigd in De Lier, Nederland. 

Interesse?
Durf jij te bloeien en ben jij klaar om je carrière naar het volgende niveau te brengen? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Tosca Ferber (CTO R&D) via 0174 530 100. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.