Quality Manager

Leidsevaart 122, 2211 VS Noordwijkerhout, Netherlands

Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze Zantedeschia locatie in Noordwijkerhout zoeken wij een Quality Manager (Keurmeester).

Functie inhoud
Dümmen Orange groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. Als Quality Manager (Keurmeester) ben je verantwoordelijk voor ons kwaliteitsprogramma. Samen met collega’s zorg je ervoor dat de klant de beste kwaliteit krijgt. Je ademt kwaliteit. 

Per seizoen wissel je van focus om zo de kwaliteit te optimaliseren en waarborgen. Binnen jouw rol kunnen we onderscheid maken in 3 fases waarin jij je beweegt: trials en experimenten, selecties op en van het land en kwaliteitsmanagement in het warehouse. 

De diversiteit en mate van verantwoordelijkeheid, en tegelijkertijd het bedrijf strategisch verder helpen, maken je werk leuk en uitdagend.

Als Quality Manager (Keurmeester) op de Zantedeschia locatie Noordwijkerhout rapporteer je direct aan de Productie Manager en de Supply Chain Manager. De operatie op deze locatie draai je samen met collega’s van de Productie (3 collega’s) en Supply Chain (6). Het is belangrijk om je kwaliteitsbevindingen ook met de overige afdelingen (Product management (2), Sales (3) en Customer Service (4)) te delen, om allemaal hetzelfde doel na te streven. 

Taken en verantwoordelijkheden
Opzetten en realiseren van trials en experimenten, zowel intern als extern.
Opstellen van kwaliteitsrapporten. Monitoren en optimaliseren van de kwaliteit in ons warehouse.
Selectiewerkzaamheden op het veld (ziekzoeken).
Keuren van het (aangeleverde) product.
Ondersteunen collega’s waar nodig, o.a. in orderpicken.

Jouw profiel
Je bent in het bezit van een afgeronde relevante MBO opleiding.
Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.  Je hebt ervaring in de bloembollen teelt en/of handel. 
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.
Je bent punctueel, gedisciplineerd en vindt dat vieze handen erbij horen.
Je bent een teamplayer die energie krijgt van het werken met diverse teams.
Je bent oplossingsgericht en vindt het leuk om te werken in een dynamische organisatie.
Je bent bij voorkeur in het bezit van een heftruckcertificaat, of bereid deze te halen.

Wij bieden
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat. 

Dümmen Orange 
Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 350 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Cor Burger (Productie Manager) of Franc van der Tuijn (Supply Chain Manager), via c.burger@dummenorange.com / 06 21 21 44 82 of f.vandertuijn@dummenorange.com / 06 13 58 91 56. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.