Laboratory Support Employee

Oude Campsweg 35C, 2678 NN De Lier, Netherlands

Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze Research & Development afdeling in De Lier zoeken naar een Laboratory Support Employee. 

Functie inhoud
Dümmen Orange groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. Spreekt het laboratorium jou aan? Wil je graag een ondersteunende functie in het lab vervullen? Wij zijn ter versterking van ons diagnostisch team op zoek naar een Laboratory Support Employee. Als Laboratory Support Employee ben je de eerste schakel van de werkzaamheden die op het laboratorium plaatsvinden. Je ontvangt, voegt buffer toe en maalt onze planten samples en prepareert deze in plaat setup zodat je collega's hun analyses nauwkeuring kunnen uitvoeren. Daarnaast kan je het lab in algemene taken ondersteunen. Waar ruimte is, is er ook de mogelijkheid om ondersteunende werkzaamheden uit te voeren in de kas en fytopathologie. 

Het rapporteren verloopt via de Team Lead, die het overzicht houdt van de werkzaamheden op de verschillende afdelingen.

Jouw taken en verantwoordelijkheden
Sample receptie.
Sample preparation.
Algemene lab taken.
Ondersteunen van serologische testen (Luminex).
Werken aan de hand van onze kwaliteitsstandaarden.
Zorgen voor een goede afstemming binnen het team en met de leidinggevende.

Jouw profiel
Affiniteit met laboratorium.
Afgeronde MLO opleiding is een pré.
Heb je geen laboratoriumopleiding maar spreekt het werk je aan? Met de juiste instelling en analytisch inzicht leer je de sample voorbereiding in deze functie.
Je werkt nauwkeurig, netjes en stelt je flexibel op.
Uitstekende interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden.
Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Je bent tot 20 tot 38 uur in de week inzetbaar (gegarandeerd op maandag en dinsdag).

Wij bieden
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat. 

Dümmen Orange valt onder de cao Glastuinbouw welke o.a. goede verlofregelingen en een goede pensioenregeling bij BPL Pensioen biedt. Wij investeren in jouw toekomst door een groot deel (2/3) van de pensioenpremie te betalen.

Dümmen Orange 
Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 350 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Carine Cousijnse (Team Lead Health Diagnostics), via C.Cousijnse@dummenorange.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.