(Junior) Accounts Payable Employee (6 months)

Coldenhovelaan 6, 2678 PS De Lier, Netherlands

Dümmen Orange is een internationaal toonaangevend veredelingsbedrijf gefocust op snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze Finance afdeling in De Lier zoeken wij een (Junior) Medewerker Crediteurenadministratie ter vervanging van zwangerschapsverlof (mei t/m oktober 2023).

Functie inhoud
Als (Junior) Medewerker Crediteurenadministratie ben je verantwoordelijk voor een tijdige en accurate afhandeling van inkoopfacturen inclusief het klaarzetten van betalingen en de verwerking van creditcard mutaties. Ook ondersteun je collega’s op de afdeling met het samenstellen van diverse rapportages. Samen ben je verantwoordelijk voor het verantwoorden van de financiële resultaten. Je rapporteert aan de Team Lead AP/AR en komt te werken op een betrokken afdeling van 12 collega’s. Je vindt het leuk om mee te denken over procesverbeteringen.  

Taken en verantwoordelijkheden

 • Nauwkeurig en tijdig verwerken van inkoopfacturen.
 • Nauwkeurig en tijdig verwerken van creditcard mutaties.
 • Contact onderhouden met verschillende leveranciers.
 • Bijhouden en aanmanen van debiteuren.
 • Mede-opstellen van diverse financiële rapportages.

Jouw profiel

 • Afgeronde MBO/HBO opleiding in financiële richting.
 • Je hebt werkervaring in (financieel) administratieve functies en/of stages.
 • Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Vaardig in het gebruik van Microsoft Excel.
 • Communicatief zeer vaardig, teamspeler en een echte verbinder.
 • Analytisch sterk, accuraat, zelfstandig en weet snel en effectief te schakelen in een veranderende omgeving.
 • Je bent 32 uur per week beschikbaar van mei t/m oktober 2023. 

Wij bieden
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat. 

Wij bieden de mogelijkheid tot hybride werken, inclusief thuiswerkvergoeding en een vergoeding voor de inrichting van een thuiswerkplek. Werktijden zijn flexibel en in overleg te bepalen. Dümmen Orange valt onder de cao Glastuinbouw welke o.a. goede verlofregelingen en een goede pensioenregeling bij BPL Pensioen biedt. Wij investeren in jouw toekomst door een groot deel (2/3) van de pensioenpremie te betalen.

Dümmen Orange 
Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 390 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.500 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Ellen Elbers (Team Lead AP/AR), via tel. 0174 530 100. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.