Team Lead Operations

Hofzichtlaan 5, 2678 NC De Lier, Netherlands

Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze Productie afdeling in De Lier zoeken wij een Teamleider Operationele Zaken.

Functie inhoud
Dümmen Orange groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. Als Teamleider Operationele Zaken overzie je alle productieprocessen van stek tot (halfwas) potplant en ondersteun je de vier voormannen die elk voor een afdeling verantwoordelijk zijn. Je zorgt er voor dat de processen zo optimaal mogelijk verlopen en signaleert waar er verbeteringen kunnen worden gemaakt. Hiermee ga je, samen met de locatiemanager en de voormannen, aan de slag.

Je brengt een frisse wind op de werkvloer (120,000 m2) en zorgt voor een goede werksfeer. In deze functie werk je nauw samen met de locatiemanager en vervang je deze bij afwezigheid zoals vakanties.

Taken en verantwoordelijkheden
Zorgdragen voor een efficiënte personeelsbezetting en planning van de productiewerkzaamheden;
Initiëren van verbeteringen en het maken van efficiency slagen op organisatorisch vlak in lijn met de doelstellingen van het bedrijf;
Het registreren, controleren en analyseren van de operationele processen;
Zorgdragen voor de veiligheid en welzijn van de medewerkers;
Coördinatie van het onderhoud en vervanging van de installaties op de productielocatie;
Voorraadbeheer t.b.v. de afdeling productie.

Jouw profiel
Je denkt en werkt op MBO+/HBO-niveau en hebt ervaring in de tuinbouw en met het aansturen van mensen; 
Je bent een organisatietalent die praktisch en flexibel ingesteld is;
Je bent communicatief sterk en kan goed samenwerken met collega’s uit alle lagen van het bedrijf; 
Je bent resultaatgericht waarbij je doelstellingen omzet in een plan en zorgt dat resultaat behaald wordt;
Je bent initiatiefrijk, neemt verantwoordelijkheid en bent daarmee een voorbeeld voor het team;
Je beschikt over een goede spreek- en schrijfvaardigheid van de Nederlandse en Engelse taal;
Je kunt goed overweg met Microsoft Office en bedrijfssoftware.

Wij bieden
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat. 

Dümmen Orange 
Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 350 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Pieter Koen (Supply Chain Manager), via 06 82 33 31 30. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.