Quality Assurance & Control Manager Quick Plug

Vlotlaan 145, 2681 TW Monster, Netherlands

Quick Plug is een internationaal toonaangevend bedrijf in het produceren van innovatieve en gestabiliseerde groeimedia. Voor onze productielocatie in Monster zijn wij op zoek naar een gedreven Quality Assurance & Control Manager.

Functie Inhoud
Quick Plug groeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. Als Quality Assurance & Control Manager ben je verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en optimaliseren van het kwaliteitssysteem. Dit omvat onder andere kwaliteitsmetingen van grondstoffen en eindproducten, monsternames, analyses van interne en laboratoriumresultaten, en klachtenafhandeling. Doel van de functie is de borging dat eindproducten altijd conform de klantspecificaties standaarden worden uitgeleverd. De QA/QC Manager maakt onderdeel uit van het site management team en rapporteert aan de Director Quick Plug EMEA.

Ben jij degene die verder mee kan ontwikkelen en bouwen aan onze succesvolle onderneming. Heb jij affiniteit met de tuinbouw, bijbehorende substraten en ervaring als kwaliteitsmanager?  Zie jij kansen en denk je in mogelijkheden? Dan is dit de baan voor jou!

Taken en verantwoordelijkheden
• Het opzetten en implementeren van een kwaliteitssysteem voor de hele keten van inkoop, ontvangst van goederen tot aan het versturen van eindproduct naar klanten. 
• Verbeteren van bestaande meetmethodieken en ontwikkelen en implementeren van nieuwe meetsystemen.
• Analyseren van metingen en correctieve acties uitzetten waar nodig.
• Verantwoordelijk voor de organisatie van diverse registraties (track&trace).
• Verantwoordelijk voor het (laten) nemen van monsters en het laten analyseren bij diverse laboratoria. Tevens voor het duiden van de laboratoriumuitslagen, en uitzetten en opvolgen van mogelijke verbeteracties.
• In een later stadium integratie van Milieu en Veiligheid in het zorgsysteem.
• Bedenken en implementeren van kwaliteitsverbeteringen door de hele organisatie.
• Klachtenafhandeling: registratie, acties delegeren, oplossingen borgen en feedback verzorgen.

Jouw profiel
• Opleiding op MBO+ of HBO niveau.
• Minimaal 5 jaar werkervaring, waarvan minimaal 2 jaar in een kwaliteitsmanager rol.
• Ervaring met de toepassing van Lean methodieken is een sterke pre.
• Communicatief sterk.
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
• Bedreven in MS office applicaties en Business Intelligence software.
• Je bent accuraat, analytisch sterk, proactief, betrokken en oplossingsgericht.

Wij bieden
Quick Plug heeft een enorme wereldwijde ambitie. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving, waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Wat maakt deze functie leuk? Je bent medeverantwoordelijk voor het proces en het resultaat. De diversiteit van de dagelijkse werkzaamheden en tegelijkertijd het bedrijf strategisch verder helpen maken je werk uitdagend! Quick Plug biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.

Quick Plug
Quick Plug maakt sinds 2017 onderdeel uit van Dümmen Orange. Quick Plug is wereldwijd toonaangevend op het gebied van innovatie en vervaardiging van klant specifieke groeimedia. De groep heeft ongeveer 60 mensen vast in dienst. Naast een groot marketing en sales netwerk, hebben we een sterk internationaal netwerk van productielocaties: Quick Plug Canada, Quick Plug NA (USA) en Quick Plug EMEA (NL). De sleutel tot ons succes is een breed en diep assortiment ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeren niet alleen in gezondheid, veiligheid en persoonlijke ontwikkeling, maar ook in innovatieve en duurzame technieken.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Edwin van den Nieuwendijk (Director EMEA), via tel. 06-23541188.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.