HR Intern

Coldenhovelaan 6, 2678 PS De Lier, Netherlands

Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze HR Nederland afdeling in De Lier zoeken wij een HR (afstudeer)stagiair(e).

Stage inhoud
Dümmen Orange blijft in beweging! Ben jij zelfstandig, leergierig, communicatief sterk, zorgvuldig en volg je een opleiding in de richting van Human Resource Management? Dan hebben wij een leuke en zeer leerzame stage voor jou!

De HR afdeling op ons hoofdkantoor in De Lier ondersteunt alle Dümmen Orange locaties in Nederland, ongeveer 400 medewerkers. Als HR stagiair draai je volledig mee binnen de afdeling.

Wij zijn op zoek naar iemand die ons gezellige team wil komen versterken en na al die theorie graag wil leren in de praktijk. De stage zal onder andere bestaan uit: 

 • Ondersteunen in het werving- en selectieproces;
 • Ondersteunen in het indiensttredingsproces;
 • Beantwoorden van vragen en adviseren van medewerkers en leidinggevenden;
 • Meekijken en ondersteunen in verzuimbegeleiding;
 • Meewerken aan HR projecten en vraagstukken;
 • Daarnaast is er ook ruimte voor een eigen project, onderzoek en/of advies (beroepsproduct). Het onderwerp is in overleg te bepalen, denk o.a. aan Vitaliteit en Learning & Development. 

Jouw profiel

 • Je volgt op dit moment een Hbo-opleiding Human Resource Management.
 • Je bent leergierig, durft initiatief te nemen en verbeterpunten aan te dragen.
 • Je bent zelfstandig en communicatief sterk.
 • Je werkt zeer secuur en gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke gegevens.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende omgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers en stagiairs volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat. 

Naast een uitdagende stage, waarin je de kans krijgt jezelf te laten zien en ontwikkelen, ontvang je goede begeleiding van een ervaren HR adviseur, een marktconforme stagevergoeding van € 350,00 bruto per maand o.b.v. 38 uur per week (vergoeding voor hbo afstudeerstage), een reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding. In overleg is er de mogelijkheid tot 1 of 2 dagen per week thuiswerken.

Dümmen Orange 
Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 390 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.500 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze stage? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de stage kun je contact opnemen met Beau Berkhuijsen (HR Adviseur), via B.Berkhuijsen@DummenOrange.com of telefoonnummer 06 51 234 339.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.