Grower

Coldenhovelaan 6, 2678 PS De Lier, Netherlands

Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Wij zijn op zoek naar een ervaren Teeltmanager met een standplaats in Nederland of Duitsland.

Functie inhoud
Dümmen Orange groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. Dümmen Orange heeft verschillende teeltlocaties in Nederland en Duitsland. Wij zijn op zoek naar een ervaren teler die met ons mee wil groeien. 

Als Teeltmanager ben je continue bezig met de groei en kwaliteit van het gewas en het product dat aan onze klanten wordt geleverd. Je zorgt samen met jouw team voor het succesvol realiseren van de teeltstrategie. 

De werklocatie zal in overleg bepaald worden. Op basis van jouw profiel en wensen bieden wij de mogelijkheid om jouw talent en carrière verder te ontwikkelen binnen Dümmen Orange. 

Taken en verantwoordelijkheden
Inspelen op klimaat, belichting, bemesting en gewasbescherming voor een optimale teelt.
Bewaken van kwaliteitsnormen. Je zorgt dat het in- en uitkomende materiaal aan de normen voldoet.
Realiseren van teeltstrategie in samenwerking met het teeltteam.
Naleving van bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften. 
Je blijft op de hoogte van nieuwe teelt technische ontwikkelingen o.a. op het gebied van klimaat, belichting, bemesting en gewasbescherming en vertaalt deze naar de praktijk.
Je geeft leiding aan het teeltteam. 

Jouw profiel
Relevante tuinbouwopleiding. 
Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie, waarvan minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende functie. 
Goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden, motivator en teamspeler.
Goede beheersing van de Nederlandse taal. Bij voorkeur ook een goede beheersing van de Engelse taal.
Je streeft naar verbetering en bent leergierig. 
Goede kennis van MS Office applicaties.

Wij bieden
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat. 

Dümmen Orange valt onder de cao Glastuinbouw welke o.a. goede verlofregelingen en een goede pensioenregeling bij BPL Pensioen biedt. Wij investeren in jouw toekomst door een groot deel (2/3) van de pensioenpremie te betalen.

Dümmen Orange 
Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 350 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Maaike Endhoven (HR Advisor), via Jobs.NL@DummenOrange.com. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.