Greenhouse Employee Roses

Achterweg 73, 1424 PP De Kwakel, Netherlands

Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze operationele afdeling binnen Research & Development in De Kwakel zoeken wij een Kasmedewerker Rozen.

Functie inhoud
Dümmen Orange groeit en bloeit! Op de locatie R&D in De Kwakel worden rozen veredeld en geselecteerd. Als Kasmedewerker Rozen voer jij dagelijks diverse teeltwerkzaamheden uit, zoals gewasonderhoud en gewasbescherming. We hebben een mogelijkheid om je op te leiden hiervoor en je verder door te laten groeien binnen de organisatie indien je dat wilt. 

Taken en verantwoordelijkheden
•  Zelfstandig en in teamverband uitvoeren van gewas- en veredelingswerkzaamheden;
• Uitvoeren van biologische en chemische gewasbescherming;
• Naleven hygiëne regels om het risico van verspreiden van ziekten te voorkomen.

Jouw profiel
• Je hebt MBO werk- en denkniveau;
• Je bent bij voorkeur in het bezit van een spuitlicentie en heftruckcertificaat, of bereid deze te halen;
• Je bent flexibel en bereid om mee te draaien in een roulerend zaterdagochtendrooster (gemiddeld 2-3 uur gewasbescherming per keer, overwerk of tijd-voor-tijd);
• Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal;
• Je hebt ervaring in en/of affiniteit met de glastuinbouw.

Heb je nog niet zo veel ervaring in de glastuinbouw? Maar zou je wel meer willen leren over klimaat, watergift en verzorging? Dan is het mogelijk hiervoor een opleidingstraject te volgen (bv teeltspecialist assistent/gevorderd/expert) en verder door te groeien in de organisatie. Ook is het mogelijk om vrijblijvend een dag mee te lopen om ons bedrijf en de werkzaamheden beter te leren kennen.

Wij bieden
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarbij horen ook opleidings- en doorgroei mogelijkheden. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat. 

Dümmen Orange valt onder de cao Glastuinbouw welke o.a. goede verlofregelingen en een goede pensioenregeling bij BPL Pensioen biedt. Wij investeren in jouw toekomst door een groot deel (2/3) van de pensioenpremie te betalen.

Dümmen Orange
Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 350 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je appen of bellen met Fabian Topper (Veredelaar Roos), via 06-82222318.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.