Greenhouse Employee Crossing Roses

Achterweg 73, 1424 PP De Kwakel, Netherlands

Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze operationele afdeling binnen Research & Development in De Kwakel zoeken wij een Kasmedewerker Kruisingen Rozen. Uren en werktijden zijn flexibel en in overleg te bepalen. 

Functie inhoud
Dümmen Orange groeit en bloeit! Op de locatie R&D in De Kwakel worden rozen veredeld en geselecteerd. Als Kasmedewerker Kruisingen Rozen voer jij dagelijks in de kas diverse teeltwerkzaamheden uit, zoals kruisen, zaaien, planten en gewasonderhoud.

Taken en verantwoordelijkheden
• Het maken van kruisingen en oogsten van zaden;
• Zaaien en planten van zaailingen;
• Uitvoeren van gewaswerkzaamheden (bv bloemen knippen);
• Naleven hygiëne regels om het risico van verspreiden van ziekten te minimaliseren.

Jouw profiel
• Je werkt netjes en nauwkeurig;
• Je kunt goed zelfstandig werken;
• Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal;
• Je hebt bij voorkeur ervaring in de glastuinbouw; 
• Uren en werktijden zijn in overleg te bepalen. 

Wij bieden
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.

Dümmen Orange valt onder de cao Glastuinbouw welke o.a. goede verlofregelingen en een goede pensioenregeling bij BPL Pensioen biedt. Wij investeren in jouw toekomst door een groot deel (2/3) van de pensioenpremie te betalen.

Dümmen Orange 
Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.300 medewerkers. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je appen of bellen met Fabian Topper (Veredelaar Roos), via 06-82222318.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.