Greenhouse Employee Blooming Trials

Oude Campsweg 35C, 2678 NN De Lier, Netherlands

Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze veredelingsafdeling voor pot- en perk planten in De Lier zoeken wij een Kasmedewerker.

Functie inhoud
Dümmen Orange groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. Door uitbreiding van onze veredelingskassen is de behoefte ontstaan aan verdere uitbreiding van het pot- en perkplanten team. 

Als Kasmedewerker ben je verantwoordelijk voor de praktische uitvoering van het opzetten, onderhouden en afronden van onze bloeiproeven. Met bijna 20 verschillende soorten planten, duizenden variëteiten en een grote verscheidenheid aan proeven is dit een erg afwisselende baan! Je werkt in een gezellig team onder leiding van een teamleider, wel wordt er een grote mate van zelfstandigheid van je verwacht.

Taken en verantwoordelijkheden 
Zaaien en verspenen van zaailingen.
Steken van stekken, oppotten, uitzetten en rooien van planten.
Uitvoeren van gewaswerkzaamheden zoals toppen en pluizen.
Het bemonsteren van planten voor ziektetoetsen.
Naleven fytosanitaire regels om het risico van verspreiden van ziekten te minimaliseren.

Jouw profiel 
Je kunt goed zelfstandig werken;
Je hebt ervaring in de glastuinbouw en bij voorkeur in de veredeling; 
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; 
Je werkt netjes en nauwkeurig;
Je hebt oog voor detail;
Je woont in de omgeving van het Westland.

Wij bieden
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat. 

Dümmen Orange 
Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 350 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Nick Voskamp (Teamleader R&D OPS Pot & Bedding, R&D Operations), via N.Voskamp@dummenorange.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.