Employee Crossings

Oude Campsweg 35C, 2678 NN De Lier, Netherlands

Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor één van onze veredelingslocaties in De Lier zoeken wij een Medewerker Kruisingen.

Functie inhoud
Dümmen Orange groeit en bloeit! Als Medewerker Kruisingen ben je verantwoordelijk voor de praktische uitvoering van kruisingen en alle bijkomende werkzaamheden. Je werkt hierbij in een team onder leiding van de Teamleider Kruisingen. 

Taken en verantwoordelijkheden
Gereed maken van de kas voorafgaand aan het maken van kruisingen;
Steken van stekken, oppotten en het labelen van planten;
Emasculeren van moederplanten;
Verzamelen en opslaan van stuifmeel;
Bestuiven van moederplanten;
Oogsten en schonen van zaden; 
Naleven fytosanitaire regels om een gezonde doorstroom van de geoogste zaden te borgen. 

Jouw profiel
Je hebt MBO werk- en denkniveau;
Je hebt ervaring in de bloemen en bij voorkeur in de veredeling; 
Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
Je werkt zeer precies en uiterst nauwkeurig, zowel met de planten als met de registratie van lijsten en nummers;
Je bent woonachting in de omgeving van De Lier. 

Wij bieden
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat. 

Dümmen Orange 
Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 350 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Johan van Velden, bereikbaar via tel. 0174 503 100. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.