Customer Service Representative Flower Bulbs

Leidsevaart 122, 2211 VS Noordwijkerhout, Netherlands

Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze Customer Service afdeling bloembollen in Noordwijkerhout zoeken wij een Customer Service Medewerker. 

Functie inhoud
Dümmen Orange groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. Als Customer Service Medewerker ben je de spil tussen de klanten, de afdeling Supply Chain (planning) en de afdeling Sales. Jouw doel: elke dag tevreden klanten! Je krijgt een internationaal klantenbestand toegewezen in bepaalde regio’s. Voor deze klanten ben jij aanspreekpunt, coördineer je alles omtrent de orders en handel je deze correct en efficiënt af. Je kent de behoeften van jouw klanten en kan daar op voorhand al op inspelen. 

Dagelijks komen orders binnen via accountmanagers, klanten, agenten en distributeurs. Je bekijkt de productvoorraad en indien de order geleverd kan worden, handel je de order af tot en met de facturatie. Dit gebeurt allemaal in een ordersysteem. Indien een product niet voorradig is, schakel je direct om een alternatief aan de klant te bieden. Dit doe je in overleg met de afdelingen Supply Chain en Sales. 

De functie is vergelijkbaar met een commerciële binnendienst functie.

Taken en verantwoordelijkheden
Het beheren van de relaties met de aan jou toegewezen klanten (contact zowel telefonisch als per e-mail);
Coördineren van het gehele orderverwerkingstraject:, controleren van de beschikbaarheid, orders invoeren, orders bevestigen, monitoren van de verzending, facturatie verzorgen en de communicatie daar omtrent; 
Regelen van de export orders door het verzorgen van de juiste export documenten voor de juiste landen, het aanvragen van de benodigde keuringen, overleg met afdeling Logistiek over het transport en tot slot het versturen van de benodigde documenten naar de klant;
Afstemmen van extern transport met de klant en de klant informeren over het moment van levering;
Actief meebouwen aan een groeiende organisatie en de professionalisering van de afdeling Customer Service. 

Jouw profiel
Je bent in het bezit van een afgeronde relevante HBO opleiding;
Je bent iemand die problemen ziet als uitdagingen om ze op te lossen;
Je hebt (bij voorkeur) werkervaring in een soortgelijke functie en inzicht in logistieke processen; 
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Andere talen zijn een plus; 
Je bent communicatief zeer vaardig, zowel in contact met klanten als met collega’s; 
Je werkt accuraat, zowel met export- en keuringsdocumenten als met het maken van facturen;
Je kunt zelfstandig werken en neemt de verantwoordelijkheid voor jouw klanten;
Je bent klant-, service- en oplossingsgericht en kunt snel schakelen; 
Daarnaast ben je een teamspeler die wil bijdragen aan de professionalisering van de afdeling. 
Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent stressbestendig.

Wij bieden
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat. 

Dümmen Orange 
Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 350 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Kevin Laros (Manager Front Office and Back Office EMEA), via +31 630442994.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.