All-round Technical Mechanic

2678 De Lier, Netherlands

Dümmen Orange is een vooraanstaande veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Dit doen we met onze kernwaarden; betrokkenheid, gepassioneerd, focus op innovatie en continue verbetering, en verantwoordelijkheid voor onze omgeving.

Ben jij gepassioneerd over de technische installaties van moderne veredelingskassen en onderzoekslaboratorium? Ben je creatief en zie je het als een uitdaging om storingen te voorkomen of op te lossen en ook het bedenken en realiseren van nieuwe technische oplossingen? Dan gaan we graag het gesprek met je aan voor de functie van: Allround Technisch Monteur. 

Functie inhoud
Dümmen Orange is volop in beweging! De veredelings- en onderzoeksfaciliteiten bewegen mee. Er zijn voortdurend wensen met betrekking tot technische installaties en de betrouwbare werking ervan is essentieel.  Als Allround Technisch Monteur ben je samen met jouw collega’s van de Technische Dienst verantwoordelijk voor het goed functioneren van de installaties en het machinepark. Het gaat daarbij om installaties en machinepark binnen een groot tuinbouwbedrijf en technische installaties in gebouwen (kantoren en R&D laboratorium). 

De afdeling Technische Dienst is een belangrijk onderdeel van onze organisatie. Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische functie? Dan is dit de toekomstige baan voor jou! Je werkt samen met andere TD collega’s in het team op de locaties in De Lier.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Voeren van preventief en correctief onderhoud aan installaties en machinepark binnen diverse gebouwen en glastuinbouw afdelingen.
 • Ondersteunen van onderzoekers bij realiseren van specifieke technische oplossingen.
 • Aandragen en bespreken van verbeteringen, nieuwe ideeën en initiatieven.
 • Zorgdragen voor een veilige werkomgeving.
 • Paraat staan tijdens een storingsdienst om eventuele storingen op te lossen.

Jouw profiel

 • Een afgeronde relevante opleiding.
 • Je hebt relevante stage(s)- en/of werkervaring als onderhoudsmonteur opgedaan.
 • Je hebt affiniteit en kennis van elektrotechnische installaties, kennis van werktuigbouwkundige installaties en/of watertechniek is een pré.
 • Je hebt een positieve instelling, je bent oplossingsgericht, en volhardend.
 • Je bent communicatief en prettig in de omgang.
 • Je kunt goed zelfstandig en tevens goed in teamverband werken.
 • Je bent flexibel, innovatief & creatief, en kan goed met druk omgaan.
 • Je bent bereid tot het draaien van storingsdiensten.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B, relevante certificaten als VCA, en NEN3140 is een pré.

Wij bieden
Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda naast verantwoord ondernemen in een veilige en plezierige omgeving. Continue verbetering en optimalisatie zorgt voor een werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat. 

Dümmen Orange valt onder de cao Glastuinbouw welke o.a. goede verlofregelingen en een goede pensioenregeling bij BPL Pensioen biedt. Wij investeren in jouw toekomst door een groot deel (2/3) van de pensioenpremie te betalen.

Dümmen Orange 
Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 390 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.500 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Rik van Wijk (Director R&D Operations) bereikbaar via tel. 0174 503 100. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.