Administrative Assistant (4 months)

Coldenhovelaan 6, 2678 PS De Lier, Netherlands

Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze Revenue Management afdeling in De Lier zoeken wij een Administratief Medewerker (4 maanden). 

Functie inhoud
Dümmen Orange groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. Als Administratief Medewerker ondersteun je de Revenue Management afdeling in administratieve en analytische taken. Je bent verantwoordelijk voor het invoeren van prijzen en onderhouden en updaten van rapporten. 

Je bent medeverantwoordelijk voor het onderhouden van huidige processen evenals het opzetten van nieuwe processen. Het werk is uitdagend door de diversiteit in producten en business units waar je mee samenwerkt. Het betreft een tijdelijke rol van 4 maanden. 

Taken en verantwoordelijkheden

  • Invoeren van prijzen in het ERP systeem.
  • Onderhouden en updaten van planning rapporten.
  • Organiseren en onderhouden van data in gestructureerde formats voor analytische rapporten.
  • Assisteren in het maken van overzichten uit verschillende databronnen.
  • Assisteren bij ad hoc analyses. 

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante HBO en/of WO opleiding.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je bent vaardig in Excel, kennis en ervaring van Power BI is een pre.
  • Je bent accuraat, zelfstandig, stressbestendig en weet snel en effectief te schakelen in een veranderende omgeving.
  • Je bent per direct beschikbaar.

Wij bieden
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat. 

Wij bieden de mogelijkheid tot hybride werken, inclusief thuiswerkvergoeding en een vergoeding voor de inrichting van een thuiswerkplek. Werktijden zijn flexibel en in overleg te bepalen. Dümmen Orange valt onder de cao Glastuinbouw welke o.a. goede verlofregelingen en een goede pensioenregeling bij BPL Pensioen biedt. Wij investeren in jouw toekomst door een groot deel (2/3) van de pensioenpremie te betalen.

Dümmen Orange 
Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 350 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Eelco van Iperen (Revenue Manager EMEA), via E.vanIperen@DummenOrange.com of +31 624 635 700. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.