(Junior) Customer Service Representative

Coldenhovelaan 6, 2678 PS De Lier, Netherlands

Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze Customer Service afdeling in De Lier zoeken wij een (Junior) Commercieel Medewerker Binnendienst. 

Functie inhoud
Dümmen Orange groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. Als (Junior) Commercieel Medewerker Binnendienst ben je de spil tussen de klanten, de afdeling Supply Chain (planning) en de afdeling Sales. Jouw doel: elke dag tevreden klanten! Je krijgt een klantenbestand toegewezen van onze verschillende productgroepen. Voor deze klanten ben jij het aanspreekpunt, regel je alles omtrent de orders en handel je deze correct en efficiënt af. Na verloop van tijd zullen verschillende key accounts tot jouw portfolio behoren. Je kent de behoeften van jouw klanten en kan daar op voorhand al op inspelen. Om deze relatie goed te onderhouden ga je af en toe samen met Sales bij jouw klanten op bezoek en kun je deelnemen aan beurzen en evenementen. 

Dagelijks komen orders binnen via klanten, agenten en distributeurs. Je bekijkt de productvoorraad en indien de order geleverd kan worden, handel je de order af tot en met de facturatie. Dit gebeurt allemaal in een ordersysteem. Indien een product niet voorradig is, schakel je direct om een alternatief aan de klant te bieden. Dit doe je in overleg met de afdelingen Supply Chain en Sales. 

Je rapporteert aan de Customer Service Manager en maakt onderdeel uit van een jong, divers en gezellig team. Daarbij hebben we minstens een keer per jaar een teamuitje en gaan we minstens vier keer per jaar mee met de PV uitjes. 

Jouw taken en verantwoordelijkheden
• Het beheren van de relaties van de aan jou toegewezen klanten (contact zowel telefonisch als per e-mail);
• Coördineren van het gehele orderverwerkingstraject: het opstellen van offertes, controleren van de plantbeschikbaarheid, orders invoeren, orders bevestigen, monitoren van de verzending, facturatie verzorgen en de communicatie daar omheen; 
• Regelen van de export orders door het aanvragen van de juiste documenten voor de juiste landen, het aanvragen van de benodigde keuringen, overleg met afdeling Logistiek over het transport en tot slot het versturen van de benodigde documenten naar de klant;
• Afstemmen van extern transport met de klant en de klant informeren over het moment van levering;
• Actief meebouwen aan een groeiende organisatie en de professionalisering van de afdeling Customer Service. 

Jouw profiel
• Je hebt HBO werk- en denkniveau;
• Je hebt bij voorkeur enige relevante werkervaring; 
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Meer talen zijn een plus; 
• Je bent communicatief zeer vaardig, zowel in contact met klanten als met collega’s; 
• Je ziet problemen niet als moeilijkheden maar als uitdagingen om op te lossen;
• Je werkt secuur en accuraat, zowel met export- en keuringsdocumenten als met het maken van facturen;
• Je kunt zelfstandig werken en neemt de verantwoordelijkheid voor jouw klanten;
• Je bent klant-, service- en oplossingsgericht en kunt snel schakelen; 
• Daarnaast ben je een teamspeler die wil bijdragen aan de professionalisering van de afdeling. 

Wij bieden
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat. 

Wij bieden de mogelijkheid tot hybride werken, inclusief thuiswerkvergoeding en een vergoeding voor de inrichting van een thuiswerkplek. Werktijden zijn flexibel en in overleg te bepalen. Dümmen Orange valt onder de cao Glastuinbouw welke o.a. goede verlofregelingen en een goede pensioenregeling bij BPL Pensioen biedt. Wij investeren in jouw toekomst door een groot deel (2/3) van de pensioenpremie te betalen.

Dümmen Orange 
Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaaromzet bedraagt ongeveer 350 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Maikel Engelsman (Manager Customer Services), via M.Engelsman@DummenOrange.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.